Olemme kolme nuorta yrittäjää Ylöjärveltä

Tarinamme

Jalo Rusetit Oy on syntynyt jatkamaan Ylöjärven lukiossa osana Nuori Yrittäjyys-kilpailua syntyneen Jalo Ny:n toimintaa. Lukuvuoden 2019–20 aikana yritystä ohjasivat liikeidean isä Veikka Kukko, Anselmi Koivunen, Milana Itäpää sekä Elmo Pyykkö. Nuori yrittäjyys-taival oli opiskelijoille opettavainen sekä menestyksekäs ajanjakso. Syksyllä 2019 Jalo Ny onnistui lunastamaan edustuspaikan kevään valtakunnalliseen kilpailuun, voitettuaan Tampereen alueen kilpailussa parhaan yrityksen tittelin. Kevätlukukauden huiman valmistautumisen johdosta tiimi onnistui vakuuttamaan myös valtakunnallisen kilpailun tuomaristo, jonka seurauksena yritys pääsi edustamaan Suomea kesän 2020 Euroopan-mestaruuskisoihin. Vaikka päävoitto jäi kilpailussa saavuttamatta, jäi matka ikimuistoisena ja ainutkertaisena tapahtumana mieleen.

Tiimi onnistui vakuuttamaan myös valtakunnallisen kilpailun tuomaristo, jonka seurauksena yritys pääsi edustamaan Suomea kesän 2020 Euroopan-mestaruuskisoihin.

Loppuvuodesta 2020 syntyi Jalo Rusetit Oy. Alkuperäisestä tiimistä mukana jatkoi Anselmi Koivunen ja yhtiökumppaneiksi valikoituivat Viljami Riuttala sekä Nicolas Kiviranta. Tarkan liiketoimintasuunnitelman luomisen sekä kehitysideoiden yhteen keräämisen jälkeen syntyi Jalo Rusetit Oy. Yksityisasiakkaille kohdistettu myynti toteutettiin “droppeina” ja ensimmäiseen valikoimaan syntyi yhdeksän erilaista mallia.

Meidät löytää myös KIERTO-hankkeen nettisivuilta: https://www.kiertotaloudestakasvua.fi/kiertotalous-oli-vastaus-jalo-rusetin-nuorten-yrittajien-arvoihin/

Missiomme

Haluamme tarjota suomalaisille markkinoille vakaan tyylikkyydellään erottuvan rusettivalmistajan.

Liikeideamme on syntynyt Ylöjärvellä ja olemme juuristamme ylpeitä. Kunnianhimoinen tavoitteemme on nousta myös koko kansan tietoisuuteen. Tämän tiedostamme vaativan kovasti työtä, josta se ei tule jäämään kiinni!

Arvojamme ovat ekologisuus, nuori yrittäjyys sekä pitkäaikaistyöttömyyden vähentäminen. Tuotteemme ovat tuotettu käsityönä kierrätyskankaita hyödyntäen Nokialla Väliasema ry:ssä, jotka ovat mukana TYPO-hankkeessa. Pyrimme toiminnallamme kannustamaan nuoria yrittämään.

Käsin valmistettuja rusetteja jo vuodesta 2019!

Tuotteemme

Jokainen rusettimme on kierrätetyistä materiaaleista vastuullisesti valmistettu. Rusettimme syntyvät kotimaisen käsityön seurauksena Nokialla ja vaadimme valmistajaltamme huippulaatua. Tuotteemme tuotetaan Nokian väliasema ry:ssä, jotka ovat mukana TYPO-hankkeessa, jossa edistetään pitkään työelämästä poissaolleita ihmisiä löytämään ratkaisun työttömyyden katkeamiseksi. Erotumme kilpailijoistamme nimenomaan takaamalla rusettien ekologisuuden sekä huippulaadun.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää!

Asiakkaamme

Rusettimme ovat moneen tarkoitukseen sopivia asusteita. Ne soveltuvat erityisesti juhliin sekä hienoihin tilaisuuksiin. Rusetit ovat suunniteltu erityisesti miehille, mutta soveltuvat myös naisille. Kaikki tuotteemme ovat siis unisex-laatua. Valmistamme oikean kokoisia rusetteja myös lapsille.