Tyylikäs huominen - kestävästi

Synnyimme neljän lahjakkaan ja rohkean nuoren yrittäjän muovaamana Ylöjärvellä. Lukiossa syntynyt ajatus sai tuulta purjeisiinsa, ja monien mutkien kautta meistä on kasvanut suomalainen perheyritys, joka jatkaa tyylin ja kestävyyden yhteensovittamista. 

Missionamme on luoda mahdollisuus tyylikkääseen elämäntapaan, unohtamatta ympäröivää maailmaa. Ekologinen ja sosiaalinen kestävyys ovat arvomaailmamme kärjessä. Lisäksi uskomme, että rohkea yrittäminen palkitaan aina.

Tuotteemme valmistetaan käsityönä kierrätyskankaita hyödyntäen Nokialla. Kiertotalouden edistämisen lisäksi saamme kunnian auttaa pitkään työelämästä poissaolleita ihmisiä löytämään ratkaisun työttömyytensä katkeamiseksi Nokian väliasema ry:llä, jossa laadukkaat tuotteemme saavat kauniit muotonsa.

Rusettimme ja taskuliinamme ovat monikäyttöisiä asusteita, jotka viimeistelevät tyylisi tilanteessa kuin tilanteessa. Ne soveltuvat erilaisista juhlista aina rennompiin tilaisuuksiin, ja arkiseen käyttöön. Kaikki tuotteemme ovat unisex-mallisia. Lisäksi valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja myös perheen pienemmälle väelle.

Meillä on kunnia olla mukana Kierto 100-listalla, joka kokoaa Pirkanmaalla toimivia yrityksistä, joiden toiminta pohjautuu kokonaan kiertotalouteen tai jotka ovat ottaneet ensimmäiset askeleensa matkalla kohti kiertotaloutta.